Őszi tábor 7-14 éves gyermekeknek a II. kerületben, az ArtBuda Alkotóműhelyben. Téma: a halloween. Szellemek, denevérek, koponyák, sikolyok, pókok 

október 26. hétfő 9-15 óráig – betelt 

október 27. kedd 9-15 óráig – betelt

október 28. szerda 9-15 óráig – betelt 

Érkezés a műhelybe: 9.00 órakor

Délelőtti alkotás: 9.30-12.00 között

Ebéd a közelben lévő Legénykert vendéglőben: 12.00-13.00

Délutáni alkotás: 13.00-15.00 között

Távozás: 15 órakor

A festészeten kívül, további alkotói technikákat fogunk elsajátítani, tudásunkat mélyíteni. A tábori nap végén, nem csak egy alkotással, hanem remek élményekkel térnek haza a gyermekek.

A tábor művészeti vezetője és a foglalkozásokat tartja Barabássy Orsi, Borsi.

03Alkotóműhely

A napi program 9 órától indul társasásjátékokkal, beszélgetéssel, amíg mindenki önnálóan megérkezik a műhelybe. Alkotással indul a délelőtt, amelyet tízóraival beiktatásával délig folytatunk. Ebédhez átsétálunk a Legénykert étterembe, ahol már nyáron is ebédeltünk és két fogásos menüt fogyasztunk el együtt. A műhelybe visszasétálva folytatjuk a napii alkotásainkat, mely közben friss gyümölcsüket uzsonnázunk.
15 órakor az érkező szülőknek megmutatjuk napi alkotásainkat, melyeket haza is visztek!

03Alkotótábor

Professzionális eszközökkel és alapanyagokkal alkotunk. Többféle technikát használunk. A kis létszámú csoport lehetővé teszi, hogy oktatóink mindenkivel kiemelten foglalkozhassanak és segítsék fejlődésüket.

03Étkezések

A napi háromszori étkezés: tízórai, meleg ebéd és uzsonna, sok gyümölccsel. Mindig friss ivóvíz, tea, limonádé, szükség szerint. Figyelünk az érzékeny/allergiás gyerekekre!

03Élmény

A kis létszámú (max. 8 fő) vegyes csoportokban sok időnk van egymásra figyelni. Az oktatók mindenkivel kiemelt figyelemmel és egyénre szabottan tudnak foglalkozni, fejleszteni technikai tudásukat. A művészi alkotások mellett, jól szórakozunk, sokat nevetünk, tanulunk egymástól. Gondolkodó, kreatív, felszabadult gyerekekkel, közösen megélt vidám pillanatokkal töltjük a tábor minden percét!

A tábor ára 10.000 Ft/nap/fő

tartalmazza az alábbiakat

művészeti háttér

A felhasznált művészeti anyagokat és alkotóeszközöket. Az igényes alkotásokat/ tárgyakat a tábor végén a gyerekek hazavihetik

ellátás

A napi háromszori étkezés mellett, mindig ügyelünk a friss ivóvíz pótlására. Délelőtt tízóraira friss péksüteményt, joghurtot, ivólevet, ebédre meleg ételt, uzsonnára sok gyümölcsöt kínálunk! Külön figyelünk érzékenység/allergia esetén!

oktatói háttér

A vezető oktató Barabássy Orsi mellett, két gyakornok oktatóval segítjük a gyermekek művészeti képzését.

Műhely pillanatok

Az ArtBuda a II. kerületben, Hűvösvölgyben, egy csendes, zöld növényekkel körbevett, kertvárosi részen található. A műhely, melynek szerves része a terasz, napfényes, asztalokkal, székekkel, a falakon művészeti alkotásokkal. Az időjárástól függetlenül alkothatunk akár jól felöltözve kint, mindig biztonságos, nyugodt és kreatív alkotótérben.

ÉRDEKLŐDÉS/JELENTKEZÉS A TÁBORBA

 A korona vírus miatti előírások teljes körű figyelembevételével tartjuk meg a táborokat!

A táborok költségét az igénybevétel előtt 7 nappal átutalással (számlánk kiállításához nevet és címet kérünk be) vagy a helyszínen készpénz befizetésével tudod rendezni.

Melyik napra jelentkeztek?

11 + 4 =

BUDAPEST

ArtBuda Alkotóműhely 

A műhelyt Budapest II. kerületében, Hűvösvölgyben találjátok. Megközelítése: BKV-val a 61-es villamos végállomásától kb. 8-10 perc gyalog
Gépkocsival a parkolás ingyenes!
Térkép segítségül

ArtBuda Alkotóműhely

1028 Budapest, Kertváros u. 23. Hungary

“A karkötő csinálás, a koala, meg amit ma csináltunk, a kikötő!”

Noel

Mi tetszett a legjobban a táborban?, tábor résztvevő

“Minden tetszett! A bocis, a koala, a hajókikötő, meg amikor a családot festettük le!”

Anna

Mi tetszett a legjobban a táborban?, tábor résztvevő

Nagyon-nagyon jó Hely!!!

Marci

nyári tábor résztvevő, matek imádó

“A táborról röviden annyit, hogy azt kérdezte utolsó nap, amikor hazajött, hogy mehet-e még, mert nagyon jó volt! Azt mondta, hogy a legjobb a koala festés volt! Ja és az ebédek is nagyon finomak voltak! 🙂 Köszönjük!

Kinga

Lilike anyukája