November 22-én, vasárnap 10-12 óráig

Mit adjunk a nagyiéknak karácsonyra? Kellemes hangulatú festményt, amit közösen, a család készít nekik!

A tervezés során Borsi egy olyan budapesti témát szerkesztett, amelyet a családtagok együtt tudnak festeni és ajándékba adni!

 KREAKTÍV VASÁRNAP

Lánchíd a festővásznon

A szülők, anyuka/apuka és gyermeke vagy testvérek közösen, együtt tudnak alkotni a vásznon. Először ceruzával felrajzoljuk a témát, majd akril festékkel, mindenki ízlése szerinti színekkel dolgozik.

A workshop menete

A workshop során kaptok egy üres festővásznat. Mérete: 24×30 cm. Borsi (Barabássy Orsi az ArtBuda művészeti vezetője) elmondja a legfontosabb tudnivalókat, majd lépésről lépésre a fázisokat. Mindenkinek van ideje kidolgozni a fázisokat, akinek segítségre van szüksége, Borsi segít!
Először ceruzával felrajzoljuk a téma nagyobb egységeit. Majd következik a háttér megfestése, amit a kisebb gyerekek, életkortól függetlenül, mindig nagy élvezettel csinálnak. A pontosabb, finomabb ecset mozgásokat igénylő részeket a nagyobbak, ügyesebbek fejezik be.
Borsi segítségével mindenki a saját ritmusában, akril festékekkel dolgozik!

Kiknek ajánljuk?

A foglalkozást +7 éves kortól ajánljuk! A vásznakon tehát együtt fest a család két tagja.

Kezdő szinttől a gyakorlottabbak is megtalálják az alkotói folyamat kihívását és élvezhetik eredményét. A foglalkozást BOrsi vezeti, aki képzőművészként oktat gyermekeket és felnőtteket egyaránt festeni, így gyakorlottan tud minden résztvevőnek segítséget és tanácsot adni a kép megfestésében. Az alkotáshoz nem szükséges rajz,- vagy festeni tudás, segítünk mindenben lépésről-lépésre! Minden eszközt mi biztosítunk, te csak az alkotás iránti vágyadat hozd magaddal!

A workshop helyszíne és időpontja

Helyszín: 1028 Budapest, II. kerület, Kertváros u. 23. Hűvösvölgy
ArtBuda Alkotóműhely,
2020. november 22. vasárnap 10-12 óráig

A workshop ára

Ár: 7.000 Ft/vászon, amelyen a családod dolgozik együtt. Minden költséget tartalmaz. A díjat, a foglalkozás végén készpénzben tudod kiegyenlíteni!

Kreatív időtöltés

Ajánljuk ezt a foglalkozást mindenkinek, akinek az alkotói folyamat megélése felszabadultságot és kikapcsolódást okoz!
Foglalkozásunk mindenkinek jó kedvet és hasznos időtöltést jelent! Kellemes légkörben, vidám hangulatban töltjük ezt a két órát, melynek végén remek alkotással távoztok!

Covid védelem a workshopon

Minden család külön asztalnál ül és dolgozik, egymástól eltolva. Maximum 5 család vehet részt a foglalkozáson. Gyakran szellőztetünk és fertőtlenítünk! Mindannyian maszkot viselünk! Vigyázunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Jelentkezés a workshopra

Az alábbi táblázat kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra, melyre email-ben küldünk visszaigazolást. A résztvevők száma limitált, kis csoporttal dolgozunk!

Jelentkezéshez töltsd ki az adatokat, majd add össze a két számot és írd be a kis mezőbe. (Így szűrjük a robotokat :))
Végül kattints a BEKÜLD gombra! E-mail-ben küldjük visszaigazolásunkat!

Jelentkezés a november 22. vasárnapi családi festő workshopra

3 + 6 =

Mindenkinek csak ajánlani tudom, fantasztikus élmény volt, köszönöm!!

Zoltán

festő workshop résztvevő, az akvarell pandája már a nappalijuk falán függ

Nagyon jól éreztük magunkat Édesapámmal, miközben együtt festettük a kis madárkákat. Nagyon kedves csapat, nagyon jók az instrukciók, így öröm volt alkotni!

Zsuzsi

festő workshop résztvevő, türelmesen egyezkedett édesapjával, ki fesse a vásznak hátterét

Nagyon-nagyon jó Hely!!!

Marci

Relaxart résztvevő, matek imádó

Great place to express your creativity in every form. Dora and Orsi, the owners of studio, are amazing hosts with high empathy to the needs of their clients. Once you step in their atelier you feel at home. Just held a Christmas Wreath Workshop there and I have got an amazing support and gained new friends?. Thank you for everything!

Mihaela

owner and founder, flowerMe