Az alkotóműhely Budapesten, Hűvösvölgyben található. A II. kerület egyik csendes utcájában. A parkolás ingyenes.
Címünk :1028 Budapest, Kertváros u. 23.

kapcsolat

Az ArtBuda Alkotóműhely története

A két alapítótag Barabássy Orsolya és Egri Dóra 2017 májusában nyitotta meg az ArtBuda alkotóműhelyt. Az első évben a Hűvösvölgyi úton, majd mostani helyén a II. kerület, Kertváros utcában található. A műhelyben hétköznap délután 5-14 éves alkotni vágyó gyermekenek, hétvégéken családi foglalkozásokat tartunk.

Céges rendezvényeknek, szülinapoknak, csapatépítőknek biztosítunk kreatív helyszínt!

Az ArtBuda két alapítója: Barabássy Orsolya és Egri Dóra

Az ArtBuda 2017. május 15-én nyitotta meg először kapuit.
Immáron a harmadik szülinapunkat ünnepeltük!

 

Egri Dóra marketing vezető

Projekt folyamatokban gondolkodó alkotó, gazdasági és marketinges tapasztalattal.  Az ArtBuda online megjelenéseit gondozza. Számára fontos, hogy a honlap mindig aktuális legyen, valamint a Facebook ismerősök és az Instagram követők naprakész, egyedi tartalmat olvashassanak a műhelyről. Kreatív energiáit vegyíti szervezői készségeivel, a Bennetek a Kraft! rapid, csapaépítő tréning előkészítésében, lebonyolításában és elszámolásában vesz részt.

 

Barabássy Orsolya művészeti vezető

A Magyar Képzőművészeti Egyetem festő-restaurátor szakán végzett képzőművész. A Ludwig Múzeumban dolgozott műzeumpedagógusként. 2017 óta az ArtBuda művészeti vezetője. Workshopokat, foglalkozások tematikáját dolgozza ki. Festő órákat tart általános iskolákban, tantermi órák keretében hétvégente családi workshopokat vezet. Kidolgozott egy komplex művészettörténeti módszertant, a Művészet&Történelem Suli Programot, amit három nyelven (magyar, angol vagy német) tanít általános iskolákban.

workshop

képzőművészeti téma

művészeti alkotás

A Google térkép segítségével könnyen hozzánk találsz

ArtBuda Alkotóműhely

1028 Budapest, Kertváros u. 23. Hungary

Budapest, II. kerület Hűvösvölgyben, csendes környezetben várunk benneteket szeretettel, az inspiráló, kreatív műhelyben!

Kövess minket Instagramon

Kövess minket Facebookon