Az alkotóműhely Budapesten, Hűvösvölgyben található. A II. kerület egyik csendes utcájában. A parkolás ingyenes.
Címünk :1028 Budapest, Kertváros u. 23.

kapcsolat

Az ArtBuda Alkotóműhely története

A két alapítótag Barabássy Orsolya és Egri Dóra 2017 májusában nyitotta meg az ArtBuda alkotóműhelyt. Az első évben a Hűvösvölgyi úton, majd mostani helyén a II. kerület, Kertváros utcában található. A műhelyben hétköznap délután 5-14 éves alkotni vágyó gyermekenek, hétvégéken családi foglalkozásokat tartunk.

Céges rendezvényeknek, szülinapoknak, csapatépítőknek biztosítunk kreatív helyszínt!

Az ArtBuda két alapítója: Barabássy Orsolya és Egri Dóra

Az ArtBuda 2017. május 15-én nyitotta meg először kapuit.
Immáron a harmadik szülinapunkat ünnepeltük!

 

Egri Dóra marketing vezető

Projekt folyamatokban gondolkodó alkotó, gazdasági és marketinges tapasztalattal.  Az ArtBuda online megjelenéseit gondozza. Számára fontos, hogy a honlap mindig aktuális legyen, valamint a Facebook ismerősök és az Instagram követők naprakész, egyedi tartalmat olvashassanak a műhelyről. Kreatív energiáit vegyíti szervezői készségeivel, a Bennetek a Kraft! rapid, csapaépítő tréning előkészítésében, lebonyolításában és elszámolásában vesz részt.

 

Barabássy Orsolya művészeti vezető

A Magyar Képzőművészeti Egyetem festő-restaurátor szakán végzett képzőművész. A Ludwig Múzeumban dolgozott műzeumpedagógusként. 2017 óta az ArtBuda művészeti vezetője. Workshopokat, foglalkozások tematikáját dolgozza ki. Festő órákat tart általános iskolákban, tantermi órák keretében hétvégente családi workshopokat vezet. Kidolgozott egy komplex művészettörténeti módszertant, a Művészet&Történelem Suli Programot, amit három nyelven (magyar, angol vagy német) tanít általános iskolákban.

workshop

képzőművészeti téma

művészeti alkotás

A Google térkép segítségével könnyen hozzánk találsz

ArtBuda Alkotóműhely

1028 Budapest, Kertváros u. 23. Hungary

Budapest, II. kerület Hűvösvölgyben, csendes környezetben várunk benneteket szeretettel, az inspiráló, kreatív műhelyben!

Írj nekünk!

Bármilyen kérésed, kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal! Add meg neved és email címed, amire tudunk neked válaszolni. Válassz a témák közül, végül írj szabadon üzenetet nekünk!

9 + 2 =

Kövess minket Facebookon

Like és mindig aktuális infód lesz

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A romantikus kertek egyik fő ékessége a félárnyékos helyet kedvelő hortenzia. Egész nyáron dúsan virágzik. Sok kis virága félgömb alakú virágzattá áll össze. A hortenzia szimbolizálja az elfogadást és a szívből jövő érzelmeket.
A vászon mérete: 30×20 cm, fekvő formátumú. Anyaga: prémium minőségű feszített festővászon, a keret magassága 1 cm. Keretezni nem szükséges, rögtön kitehető! 🛍21.900 Ft
... See MoreSee Less

View on Facebook

🛒Romantikára vágyóknak 🖼 mérete: 18x24cm, akril festmény 🛍 14.500 Ft ... See MoreSee Less

View on Facebook

Csendes a műhely nélkületek! 💤 bár egy látogatónk akadt! Keresd meg a fotón, ki jött át kopogás nélkül a szomszédból! 🐱😍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

🛒 Tedd a nyulat a faladra 🖼 mérete: 50x50 cm, akril festmény 27.200 Ft ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

ART BUDA Alkotóműhely / Studio

🛍A Fess otthon sorozat Madárkáit megtaláljátok a Maminti Kuckóban!
🖼Megnézhetők a Borsi által festett próba darabok és megvásárolhatók a teljes csomagok (4.900Ft/csomag), amikben minden eszközt megtaláltok!
☕️Vigyetek mellé egy jó kávét is a lányoktól! 🤗👍🏻
... See MoreSee Less

View on Facebook